24/7 bereikbaar

Plaagdierbeheersing

ASB breidt uit met Plaagdierbeheersing

Geplaatst door: Ineke Kries - Datum: 29 augustus 2017

Utrecht, 30 augustus 2017 - Per 1 september biedt ASB vanuit het midden van Nederland een nieuwe dienst aan: Plaagdierbeheersing. Het bedrijf, ook gespecialiseerd in riooltechniek en asbestsanering, speelt met de uitbreiding in op een vraag van de markt. Bedrijven en particulieren hebben vanaf nu één aanspreekpunt voor een gezonde woon- en werkomgeving.

Download dit persbericht als PDF

Coen Lagerwey, directeur van ASB, is enthousiast over de uitbreiding: "Met ASB Plaagdierbeheersing zorgen we dat bewoners, medewerkers, gasten en klanten zorgeloos kunnen leven, wonen en werken. Denk aan woningstichtingen, gebouwenbeheerders, VvE's maar ook MKB, restaurants, winkels en voedingsmiddelenbedrijven. Preventie van plaagdierenoverlast is daarbij ons speerpunt.: Plaagdierbeheersing wordt verzorgd vanuit de vestiging in Utrecht.

Plaagdierbeheersing

ASB spreekt bewust van beheersing en niet van bestrijding. Coen Lagerwey: "Een plaagdier is pas vervelend als die zit op een plek waar die niet thuishoort. Het dier simpelweg verwijderen heeft geen zin, omdat het ook weer terug zal komen." Daarom legt ASB de focus op preventieve maatregelen en dus het managen van plaagdieren. Aan de hand van beheersplannen met maatwerkmaatregelen voorziet het bedrijf in oplossingen die op lange termijn succesvol zijn.

Marktbehoefte

De uitbreiding is een antwoord op een vraag in de markt. Coen Lagerwey spreekt van een positieve marktversmalling. "Bedrijven hebben graag minder leveranciers en meer overzicht en kennis. Dat bieden we bij ASB doordat we verschillende terreinen met elkaar verbinden. We vormen één centraal aanspreekpunt die zowel strategisch partner als kenniscentrum is." De ondernemer verkocht een aantal jaar geleden een ander succesvol bedrijf in de bestrijding van plaagdieren en weet dus precies wat de markt nodig heeft.

Big data

ASB speelt in op nog een ontwikkeling: de duurzaamheidstrend. Coen Lagerwey: "ASB Plaagdierbeheersing biedt oplossingen met minimale impact op het milieu, dus met zo min mogelijk gif." Het bedrijf investeert dan ook in onderzoek. "Samen met universiteiten en instellingen willen we onderzoeken hoe we big data in kunnen zetten bij plaagdierbeheersing. Op die manier voldoen de oplossingen voor onze klanten aan een humane standaard die past bij deze tijd."

Over ASB

ASB bestaat uit ambitieuze bedrijven in Veenendaal en Utrecht die samen zorgen dat mensen aangenaam wonen en werken. Plaagdierbeheersing wordt uitgevoerd vanuit de vestiging Utrecht. Dat doet ASB voor de zakelijke en particuliere markt. Of het nu gaat om asbestverwijdering, rioolrenovatie of plaagdierbeheersing: de oplossing is per branche verschillend en per locatie uniek. Dat resulteert altijd in deskundig en zorgvuldig maatwerk. Kijk voor meer informatie op www.asb-bv.nl.

Naar overzicht Ouder bericht

Direct contact

ASB Plaagdierbeheersing
Ramstraat 31
3581 HD Utrecht

030-307 54 50
plaagdierbeheersing@asb-bv.nl

Diensten

Contact met ASB Plaagdierbeheersing

Laat een bericht achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Top