24/7 bereikbaar

Plaagdierbeheersing

Muizen

Last van muizen?

Muizen houden niet van kou, wind en regen. Vooral in de herst en winter zoeken ze beschutting in onze huizen. Muizen hebben maar een hele kleine opening nodig om binnen te komen. Ze nestelen zich graag onze huizen in de kleine ruimten tussen de muren en de vloeren. Denk aan spouwmuren, zolders en kruipruimten. 

Voedsel

Muizen eten graag producten die ook wij eten. En soms maken we het ze wel heel gemakkelijk door voorraad niet goed af te sluiten. Muizen hebben scherpe knaagtanden en hiermee kunnen ze verpakkingen makkelijk openknagen. 

Last van muizen?

Muizen kunnen veel schade aanbrengen aan uw elektriciteitskabels (bijvoorbeeld verlichting-, computerkabels, kabels van keukenapparatuur) en schade van uw voorraad. Heeft u last van muizen, neem dan direct contact op met ASB Plaagdierbeheersing.

Wij helpen u snel en efficient af van uw muizenprobleem. Daarnaast geven wij u ook altijd tips voor preventieve maatregelen om zo overlast in de toekomst te voorkomen.

Naar overzicht

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u spoed? Bel dan naar 0318-754856. We zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Muizen

Direct contact

ASB Plaagdierbeheersing
Ramstraat 31
3581 HD Utrecht

030-307 54 50
plaagdierbeheersing@asb-bv.nl

Contact met ASB Plaagdierbeheersing

Laat een bericht achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Top