24/7 bereikbaar

Plaagdierbeheersing

Bedwantsen

Bedwantsen in je bed. Je moet er niet aan denken. Maar hoe weet je nu dat je ze hebt?

Bedwantsen komen in Nederland steeds vaker voor. Ze worden door vakantiegangers meegenomen vanuit buitenlandse hotels. De bedwants of ook wel de wandluis genoemt, leeft van bloed van onder andere de mens. Zijn naam bedwants dankt hij aan de plek waar hij zich vaak ophoudt: het bed.

Bedwantsen injecteren in de huid een speciale stof waarmee de huid wordt verdoofd. Tevens zorgt deze stof ervoor dat het bloed niet gaat stollen het naar binnen zuigen van het bloed makkelijker verloopt. De bedwants zuigt zijn lichaam vol met bloed en leeft hiervan. De speciale stof is niet schadelijk voor de mens maar is wel de veroorzaker van de jeuk en de rode vlekken.

Kenmerken waar je op moet letten: jeuk, rode bultjes, bloedvlekken in het beddengoed, zwarte uitwerpselen in en rondom het bed.

Bedwantsen planten zich heel snel voort. Heeft u het vermoeden dat u last heeft van bedwantsen, neem dan zo snel mogelijk contact op.

ASB Plaagdierbeheersing helpt u snel en effectief. Contact

Naar overzicht

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u spoed? Bel dan naar 0318-754856. We zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Bedwantsen

Direct contact

ASB Plaagdierbeheersing
Ramstraat 31
3581 HD Utrecht

030-307 54 50
plaagdierbeheersing@asb-bv.nl

Contact met ASB Plaagdierbeheersing

Laat een bericht achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Top