24/7 bereikbaar

Plaagdierbeheersing

Houtaantasters

Hout; een prachtig natuurproduct met veel goede eigenschappen. Er zijn verschillende klassen hout en een aantal van deze klassen zijn gevoelig voor vocht, schimmels en insecten. Deze insecten noemen we ook wel houtaantasters. De naam zegt het al: ze tasten het hout aan. Dit kan zo ver gaan dat hele bouwcontructies ondermijnd worden en gevaarlijke situaties ontstaan.

Bij ASB is de kennis van hout, bouwkundige contructies en de leefwijze en behandeling van houtaantasters hoog. Verduurzaming van hout, het zo min mogelijk belasten van het milieu door biocidengebruik en werken volgens de huidige wet- en regelgeving zijn basisvoorwaarden in onze aanpak.

De bekendste houtaantasters zijn: houtworm, boktor, bonte knaagkever en spinthoutkevers, maar ook bepaalde mierensoorten kunnen schade aanbrengen. Daarnaast kunt u ook last hebben van zwammen en schimmels.

Om zeker te zijn dat uw huis, monument, bedrijfspand of bijgebouw vrij is van houtaantastende insecten en zwammen, bent u bij ASB Plaagdierbeheersing aan het goede adres. 

ASB ontzorgt u van A tot Z, met:

  • Grondige inspectie
  • Passend plan van aanpak
  • Snelle en efficiente behandeling
  • Vervanging van aangetast hout
  • Garantie 10 jaar
  • Preventieve maatregelen

Contact

 

Direct contact

ASB Plaagdierbeheersing
Ramstraat 31
3581 HD Utrecht

030-307 54 50
plaagdierbeheersing@asb-bv.nl

Contact met ASB Plaagdierbeheersing

Laat een bericht achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Top